Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl Volg ons op Twitter
Home : Gastenboek
 
[Gastenboek tekenen]
Laura en Ramon Geplaatst op: 28-10-2017
Lieve verloskundige, Een week geleden is onze mooie mannetje Xem ter wereld gekomen. Ondanks een medische bevalling willen we jullie graag bedanken voor alle goede zorgen die jullie hebben geleverd. Een super team van verloskundige om bij te mogen zitten. En wie weet tot ziens voor hopelijk onze 2de kind over een paar jaar. Groetjes Laura, Ramon em Xem.

Anouk Geplaatst op: 25-10-2017
Bedankt voor de goede zorgen, adviezen en top begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling! We kijken er goed op terug en jullie zijn allemaal toppers!

Thijmen en evita Geplaatst op: 23-10-2017
Dank jullie wel allemaal, voor de goede zorgzame begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Mexe door jullie kijken wij terug op een fijne periode. En nu lekker genieten met twee meiden! 💖

Thijmen en evita Geplaatst op: 23-10-2017
Dank jullie wel allemaal voor de fijne zorgzame begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Nu twee dochters rijker en mede door jullie kijken wij terug op een hele fijne periode.

Christa Wennekes Geplaatst op: 11-08-2017
Lieve meiden Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke en gezellige tijd. We konden jullie altijd bellen als er iets aan de hand was als we vragen hadden :) De nacontrole na de bevalling was ook super Zou jullie aanbevelen bij vriendinnen :) Heel veel geluk met de volgende bevallingen :) en heel erg bedankt voor de goede begeleiding en vertrouwde omgeving :)

Mayke, Rosanne en Izzo Kuster Geplaatst op: 31-07-2017
Lieve Judith, Lieneke en Corinna, Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de super fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. In het bijzonder Judith voor de fijne en gezellige afleiding tijdens het huisbezoek, ik zou bijna vergeten dat ik weeën had. En ook in het bijzonder Lieneke! Wat heb jij ons ontzettend fijn gesteund in alle rust tijdens de bevalling. Mede door jou is het zo'n mooie en bijzondere ervaring geworden! Als er een 2e mag komen willen wij jullie graag weer tijdens de begeleiding/bevalling! We kijken met een erg fijn gevoel terug op deze geweldige tijd. Dikke knuffel van Izzo en zijn mama's!

Cris, Annerieke, Yaël en Eva Geplaatst op: 27-04-2017
Vorige week is onze Eva geboren! Onze tweede dochter. Uiteindelijk toch medisch in het zkh geboren, maar fijn dat de verloskundige nog een groot deel van de bevalling is gebleven en de nazorg in het kraambed weer door jullie gebeurde! We kunnen geen 'ontwikkelpunten' voor jullie bedenken, ga zo door!

Familie Mangoenwirono Geplaatst op: 24-03-2017
Op 15-03-2017 is onze dochter Samira geboren. Wij konden ons geen betere verloskundigen praktijk wensen! Bedankt dames voor jullie goede zorgen! Groetjes, Mario, Jessica en Samira Mangoenwirono

Dominique en Jeroen Geplaatst op: 03-03-2017
Op 5 Februari 2017 is onze zoon Daan geboren. Vanaf het begin van de zwangerschap hebben wij ons helemaal op ons gemak gevoeld bij jullie in de praktijk. Judith was altijd erg begaan met ons en heeft ons altijd bij al onze vragen goed geholpen. Bij twijfel kon je altijd even langskomen! Wij konden ons geen betere praktijk wensen! Ontzettend bedankt!

Patrick, Jill, Vajèn, Fay en Evie Geplaatst op: 22-01-2017
Vorige week zondag zijn wij weer trotse ouders geworden van ons 3e meisje Evie 💖 Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen tijdens de zwangerschappen. In het bijz Judith voor het begeleiden van de bevalling, heerlijk rustig en kalm. Fijne ervaring! Groetjes Patrick, Jill, Vajèn, Fay en Evie

Gert, Merel, Melle en Seph Geplaatst op: 02-01-2017
Bedankt voor het luisterend oor tijdens de zwangerschap van onze tweede zoon en broertje Seph. Corinna in het bijzonder bedankt voor de begeleiding tijdens de vlotte bevalling en voor het bij ons blijven in het ziekenhuis en de foto's die je daar gemaakt hebt. Groetjes en de beste wensen voor 2017! Gert, Merel, Melle & Seph

Leonie Wolf Geplaatst op: 16-12-2016
Ook ik heb de vele bezoekjes aan jullie als zeer prettig ervaren. Vond het erg fijn dat ik zo vaak mocht komen. Dat heeft me erg geholpen om vertrouwen te krijgen tijdens de zwangerschap! Jullie begrip was heel fijn! Bedankt voor alles!

Ralf, Anneke en Theun Geplaatst op: 05-12-2016
bedankt voor de steun en begeleiding die jullie ons gaven, ook om ons gevoel te volgen. We zijn heel erg blij hoe de zwangerschap en bevalling is gegaan. En Theun is de liefste en knapste baby die er is!! Groetjes uit loerbeek Ralf, Anneke en Theun

Marloes, Sean en Babette Geplaatst op: 15-11-2016
Hallo, Vorige week 7-11 zijn wij de trotse ouders geworden van Babettte. Het Team MW heeft ons hierbij uitstekend begeleid. Het hele traject van zwanger zijn was ronduit prettig!!! De bevalling werd grotendeels verzorgd door de stagiaire. Erg professioneel en correct en zoals besproken in het geboorteplan. Groetjes Sean, Marloes en Babette

René, Linda en Sem Geplaatst op: 15-09-2016
Door een fijne zwangerschap werden we super begeleid door de Judith, Astrid, Lieneke en Kitty. Tijdens de bevalling door Astrid en als zeer fijn ervaren. De ontsluiting verliep vrij snel en er werd volledig aandacht aan ons geschonken. Toch in het ziekenhuis bevallen maar het gedeelte thuis, als fijn ervaren. Super bedankt voor de fijne tijd. Liefs René, Linda en Sem

André en Tanja Berntsen Geplaatst op: 14-09-2016
Als ik ooit weer een keer zwanger word, wil ik graag weer door jullie worden begeleid. Aiden is ons eerste kindje, wij wisten dus niet wat wij allemaal konden verwachten. Jullie gaven ons een leuke ervaring met de echo's en een goede begeleiding van begin tot eind.

Renske Geplaatst op: 07-09-2016
Vorige week op woensdag 31 augustus is onze kleine meid Flore geboren.. Bedankt voor de goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap! De bevalling werd medisch maar ook daarna hebben jullie ons super goed begeleid. Bedankt!! Groetjes Gino & Renske en een dikke knuffel van Flore!

Renske Geplaatst op: 07-09-2016
Vorige week op woensdag 31 augustus is onze kleine meid Flore geboren.. Bedankt voor de goede zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap! De bevalling werd medisch maar ook daarna hebben jullie ons super goed begeleid. Bedankt!! Groetjes Gino & Renske en een dikke knuffel van Flore!

Niels, Sanne, Stan en Fleur Geplaatst op: 11-08-2016
Dag dames, op 21 juni jl. is onze Fleur geboren. Het was een ontzettend snelle thuisbevalling en ben super goed door Lieneke en uiteindelijk Astrid begeleid. We kijken erg prettig op alles terug, nogmaals bedankt! Groetjes Niels, Sanne, Stan en Fleur

Sabrina eivazov Geplaatst op: 29-07-2016
Lieve dames. 21 juli bevallen van een 2e kindje. En hoe kon het ook anders om de 2e zwangersschap weer lekker bij jullie te komen. Weer met een mega buik haha. Waarom weer bij jullie? Jullie begeleiden zo goed en hebben altijd tijd als je belt. Jullie zijn niet alleen bezig met het kind maar ook met de ouders. Je bouwt echt een band op. En wij vinden dat zeer fijn. Wij raden ook iedereen jullie aan. Dank jullie wel allemaal voor deze begeleiding weer. En lieneke jij bedankt dat je mij door de bevalling heb heen gesleept haha. Heel veel succes dames met alles. Groetjes sabrina eivazov en een klein kusje van aydin

Joost, Nicole, Willem en Hazel Geplaatst op: 16-07-2016
Ook deze keer tijdens de zwangerschap en bevalling van Hazel zijn we heel tevreden over jullie allemaal. Net als met de zwangerschap en bevalling van Willem. Super leuk dat Judith ook deze keer de bevalling kwam begeleiden! Bedankt dames, voor de goede zorg!

Jan Willem, Ellen, Jesse en Koen Geplaatst op: 06-05-2016
Vorige week vrijdag 29-04-2016 ben ik bevallen van onze zoon en broertje Koen! Jullie zijn een top team! Jullie gaven altijd een fijn gevoel in de zwangerschap.. Altijd mocht je bellen als er wat was of als je ergens mee zat! Heel erg bedankt voor alles! Liefs Jan Willem, Ellen, Jesse en Koen!

Gerhard, Pamela en Gijs Geplaatst op: 28-04-2016
Super begeleiding gehad zowel voor, tijdens en na de zwangerschap. Astrid heeft onze snelle bevalling gedaan. Een nuchtere, duidelijke coach. Een betere bevalling hadden we ons niet kunnen wensen.

Michelle, Sebastiaan & Isabella Geplaatst op: 08-04-2016
Op 25 maart is onze dochter geboren. We moesten nog een dag in het ziekenhuis blijven en daarna mochten wij naar huis. We vonden het fijn dat we ongeacht het tijdstip jullie mochten bellen als we vragen hadden. Ook de thuisbezoeken hebben wij als prettig ervaren. Wij willen jullie bedanken voor alles. Groetjes van ons 3-en.

Marieke van Everdingen Geplaatst op: 10-03-2016
Vorige week zondag 28 februari zijn Stefan en ik de trotse ouders geworden van onze mooie dochter Meike! Het was een pittige thuisbevalling, met achteraf wat complicaties voor mijzelf. Dit is het allemaal waard geweest. Ik wil de verloskundigen erg bedanken. Jullie zijn vaak bij mij langs geweest. In het bijzonder wil ik Lieneke bedanken. Zij heeft mij fantastisch begeleid tijdens en na de bevalling! Ik kijk erg positief terug op zowel de bevalling als de begeleiding en geniet volop van onze mooie dochter. Veel liefs, Marieke, Stefan en een knuffel van Meike!

silke brugman Geplaatst op: 08-03-2016
Heb het goed ervaren en was allemaal super gegaan

Daniel, Liesbeth, Naomi, Tessa & Ellise Geplaatst op: 04-03-2016
Lieve dames, Allemaal ontzettend bedankt voor jullie advies, goede zorgen en het fijne contact. Wij hebben ook deze 3e zwangerschap en bevalling als erg prettig ervaren, Bedankt!!

Alfredo, Sanneke & Livan Geplaatst op: 18-01-2016
Lieve dames, hartelijk dank voor de fijne en persoonlijke begeleiding tijdens onze eerste zwangerschap. We keken telkens weer uit naar de controles en de echo's. Wat een bijzondere periode, waar we heel fijn op terug kijken! Gracias :)

samantha en patrick Geplaatst op: 02-01-2016
Hoi Dames Ten eerste allemaal de beste wensen Dank je wel voor jullie goede zorg en begeleiding We vonden het fijn dat we konden blijven nadat we verhuisd waren Nogmaals bedankt ☺ Groetjes Samantha Patrick en Pim

Karlijn Giezenaar Geplaatst op: 23-12-2015
Hallo dames, Allemaal bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap. Jullie zijn een goed deskundig team en vullen elkaar goed aan. Graag willen wij Astrid in het bijzonder nog even bedanken voor de goede support tijdens de bevalling. Superfijn dat je er 'tot het einde ' bij bent gebleven. We waren echt een topteam met zijn 3-tjes (4-tjes😉)

Agnes,Emiel en Jayson Geplaatst op: 20-11-2015
Hoi dames. Bedankt voor de goede hulp, advies, gezelligheid en steun. Wij zijn er blij dat we bij jullie waren, wij willen iedereen adviseren om bij jullie te komen. Ook als er een 2 de kindje komt, dan komen we direct weer bij jullie. Tot de volgende keer. En ga vooral zo door. Jullie zijn super.

Eline, Camiel en Mees Geplaatst op: 03-10-2015
Lieve Astrid, Judith en Corinna! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de hartelijkheid. Een betere begeleiding hadden we niet kunnen hebben. Veel liefs van ons

Jaap en Sheila van leijen Geplaatst op: 15-09-2015
Lieve Judith, Astrid, Corinna en Marije, Ontzettend bedankt weer voor alle goede zorgen. Tijdens de zwangerschap veel aan jullie gehad en blij dat we bij jullie onze controles hadden. Voor moeder en vader is het zo fijn om de kleine nog eens extra te zien buiten de standaard echo's. En heel fijn bijgestaan tijdens de (thuis!)bevalling door Judith. Bedankt! Liefs van ons

Jaap en Sheila van leijen Geplaatst op: 15-09-2015
Lieve Judith, Astrid, Corinna en Marije, Ontzettend bedankt weer voor alle goede zorgen. Tijdens de zwangerschap veel aan jullie gehad en blij dat we bij jullie onze controles hadden. Voor moeder en vader is het zo fijn om de kleine nog eens extra te zien buiten de standaard echo's. En heel fijn bijgestaan tijdens de (thuis!)bevalling door Judith. Bedankt! Liefs van ons

Chantal barry en romy speet Geplaatst op: 12-09-2015
Lieve dames heel erg bedankt voor alles en al jullie hulp wij zij heel er blij met alles wat we hebben gedaan bij jullie bedankt dat we zo vaak langs konde komen dat heb mij heel goed gedaan groetjes van ons 3tjs familie speet

Bianca Arendsen Geplaatst op: 02-07-2015
Lieve dames, wij willen jullie bedanken voor de super fijne begeleiding van onze zwangerschap!!!! Het iedere keer luisteren naar het hartje en het kijken naar onze kleine mop was zo bijzonder!!! Astrid bedankt voor de super begeleiding van onze "speed" bevalling, zonder jou was ze waarschijnlijk in de auto geboren!!! Voor een volgende komen we zeker graag bij jullie terug. Lieve groetjes Bianca, Stefan en Fem

Loes Geurts Geplaatst op: 19-06-2015
Lieve dames, Bedankt voor alle goede zoLieve dames, Bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze zwangerschap. Het meest genoten we van alle momentjes dat we even naar ons meiske mochten kijken middels de echo. En Judith, wat ben ik blij dat jij zo'n goede conditie hebt en zo hard kunt rennen! Fenna is gelukkig niet op de stoep geboren... Lieve groeten van Thijs, Loes, Jip en een kusje van Fennargen tijdens onze zwangerschap. Het meest genoten we van alle momentjes dat we even naar ons meiske mochten kijken middels de echo. En Judith, wat ben ik blij dat jij zo'n goede conditie hebt en zo hard kunt rennen! Fenna is gelukkig niet op de stoep geboren... Lieve groeten van Thijs, Loes, Jip en een kusje van Fenna

Simone le Febre Geplaatst op: 15-05-2015
Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen en begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Ook voor Mats was het altijd een feest om mee te gaan naar de controles. Judith nogmaals heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt geregeld mbt de bevalling! Liefs, Jeroen, Simone, Mats en Hanna.

Agnes Boer Geplaatst op: 25-04-2015
Bedankt voor de goede zorg! 😄

Len-Raymond-Rafael Geplaatst op: 19-04-2015
Beste dames, hartelijk dank voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. Dank voor de prettige tijd en goede zorgen. Groetjes Len, Raymond en Rafael

Petra-Niek-Milan Geplaatst op: 31-03-2015
Helaas al vrij snel doorverwezen naar het ziekenhuis. Maar de tijd die we bij jullie waren was echt super. Ook de zorg na de bevalling was super.

Marloes egging Geplaatst op: 22-03-2015
Wederom super goede begeleiding en zorg bij mijn derde zwangerschap. Allemaal enorm bedankt!

Kinga Stasinska Geplaatst op: 20-03-2015
Lieve Judith, Corinna, Marije en Astrid. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens en na onze zwangerschap. Liefs, Kinga Pawel en Oliwier :)

Bianca Vermeulen Geplaatst op: 26-01-2015
Bij zowel mijn eerste als tweede zwangerschap heb ik bij deze praktijk gelopen. Ik heb ontzettend goede ervaringen me de praktijk. Er werd gezorgd dat ik bij iedereen een keer een afspraak heb gehad zodat ik niet voor verrassingen stond bij de bevalling. Alles werd goed uitgelegd en geen enkele vraag was vreemd. De mensen zijn er ontzettend lief, maar ook direct. Dames: ontzettend bedankt voor de goede zorgen!

Dorien, Paul, Stijn en Loek Geplaatst op: 31-08-2014
Hallo dames, wij willen jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap van Loek. We konden altijd bij jullie terecht, zelfs na de bevalling. Astrid en Birke bedankt voor jullie steun tijdens de bevalling en de goede begeleiding. We kijken er heel fijn op terug. Groetjes Paul, Dorien, Stijn en Loek

Edwin,Debby,Lotte,Jens Geplaatst op: 15-08-2014
Lieve dames, Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de hele goede zorgen! Mijn laatste zwangerschap verliep niet klakkeloos, maar jullie waren er altijd! Echt een super team!! Veel liefs en ga zo door :-)

Sander, Larissa, Kyano, Talisha en Devani. Geplaatst op: 08-08-2014
Lieve dames, Wat een fijne tijd hebben wij gehad tijdens de controles binnen de praktijk, de bevalling en tijdens het kraambed. Alles werd elke keer goed uitgelegd, duidelijk gecommuniceerd en je werd duidelijk je gemak gesteld. Erg belangrijk tijdens zo'n spannende periode in je leven! Ook een pluim voor de stagiaires, mooi om te zien hoe graag ze willen leren en dit met beide handen aanpakken! Ons gezin is nu compleet, dus voor ons zal na de laatste controle weer iets afgesloten worden. Maar blijf zo doorgaan, want jullie zijn TOP!!!! Heel veel succes gewenst voor de toekomt! Liefs, Sander, Larissa, Kyano, Talisha en Devani.

Loes,Niels,Roos en Sem Geplaatst op: 04-08-2014
Lieve Astrid, Judith, Corinna en Marije, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de hele fijne en persoonlijke begeleiding tijdens en na onze zwangerschap! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Liefs Loes, Niels, Roos en Sem

Bjrn, sabine, Amber en lynn Geplaatst op: 17-07-2014
Hallo dames, wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goeie zorgen!!dit keer een vlotte thuisbevalling en dat hebben we als iets heel moois ervaren!bedankt voor alles!en ik zie jullie nog bij de nacontrole. Liefs Bjorn, Sabine, Amber en Lynn

Michel, Eveline, Daphne & Vincent Geplaatst op: 06-07-2014
Beste damens, bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn kraambed. Wij hopen jullie in de toekomst nog graag een keer gebruik te maken van jullie goede adviese en tips. Blijf vooral zo doorgaan.

Marloes en Abel Geplaatst op: 24-06-2014
Beste Judith, Astrid en Corinna, onze Sam is nu 7 wk oud en doet t ontzettend goed. Wij kijken met een goed gevoel terug naar de zwangerschap en de bevalling. Jullie begeleiding is als zeer prettig ervaren. Ook nog extra dank aan Roos vk i.o. Ze heeft mij super geholpen bij de bevalling !

Familie Seegers Geplaatst op: 17-06-2014
Lieve dames, dit was het dan; wij sluiten een bijzondere periode af in ons leven; met de geboorte van ons derde kindje Huub zijn wij super compleet! Ook dit keer mochten wij jullie praktijk weer bezoeken, kregen wij de begeleiding die volgens ons perfect was! De eigenheid, openheid en professionaliteit; wij hebben het enorm gewaardeerd! Het gaat jullie goed en hopen jullie nog eens te treffen! Liefs Robbie, Melanie, Jo, Karel en Huub Seegers Tolkamer

Tim, Iris & Emma Geplaatst op: 09-06-2014
Lieve dames, Bij deze willen wij jullie gigantisch bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens en na onze zwangerschap. Wij hebben jullie als ontzettend betrokken en behulpzaam ervaren. Hopelijk tot ziens! Tim, Iris & Emma

rawan saban Geplaatst op: 02-06-2014
Beste Judith, Astrid en Corrina, Bedankt voor de super goede begeleiding en advies tijdens mijn zwangerschap. We hebben het goed en wie weet tot de volgende keer :)

natasja erik en fenna Geplaatst op: 23-04-2014
Hallo Astrid, Judith, Corinna en Marije, Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede zorgen in de negen maanden zwangerschap. Vooral de onzekerheid in het begin waarin we toch elke week even langs mochten komen om naar het hartje te luisteren. Helaas is geen van jullie bij de Bevalling geweest omdat ik al in zkh was opgenomen. Gelukkig gaat alles weer super met fenna. Ik zal jullie praktijk dan ook echt aanraden. Super bedankt. Groetjes, Natasja lucassen en erik en fenna cornelissen

silvester, samantha, yara en robine Geplaatst op: 16-04-2014
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. De zwangerschap verliep niet zoals het lopen moest, maar wij konden altijd bij jullie terecht,jullie hebben ons geholpen waar kom. Ook in de kraamtijd zijn jullie er voor ons geweest, robine had een lastige start waar wij best bezorgd om waren maar bij jullie konden we terecht, jullie praktijk is Super. Van ons krijgen jullie een dikke 10. Echt bedankt voor alles! Liefs Silvester, Samantha, Yara en robine

Karen Geplaatst op: 06-02-2014
Beste Judith, Astrid en Corrina, Bedankt voor de super goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en tijdens mijn bevalling. Jullie zorg is snel en adequaat. De eerste echo staat al super vroeg in de agenda. Daarnaast af en toe een extra echo tussendoor, gewoon omdat het kan, is natuurlijk helemaal super. Tijdens mijn bevalling bewezen julle nogmaals dat jullie super goed naar mij hebben geluisterd tijdens mijn zwangerschap en rekening hielden met hetgeen we hebben besproken. Bedankt voor de goede zorgen! Groetjes, Karen Duis

Nancy Evers Geplaatst op: 11-01-2014
Lieve Judith,Astrid en Corinna, Ik wil jullie onwijs bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben de afgelopen 8 maanden. Dit keer verliep mijn zwangerschap niet geheel zonder zorgen en jullie deden er alles aan om me zo snel mogelijk te helpen zodat ik niet te lang in zorgen zou zitten. En nou is 1 jan. Onze Gezonde zoon Elco te wereld gekomen en wel als eerste van de gemeente Montferland ;-) Judith, ik vond het fijn dat je toch bij de bevalling was ondanks dat ik toch naar het ziekenhuis moest, vooral je koude handen vond ik op dat moment heerlijk hihi;-) Jullie zijn 3 Top vrouwen die erg goed in hun vak zijn, ik zou zo zeggen, ga zo door!! Van mij krijgen jullie een dikke 10. X Nancy

Tessa, Ferdi, Ivana en Nova Geplaatst op: 04-01-2014
Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Ook onze dochter Ivana genoot van de bezoekjes aan de 'babydokter'. Op 23 december is onze tweede dochter Nova geboren. We zijn erg blij dat Marije ons daarbij de juiste begeleiding heeft gegeven. We kijken terug op een goede bevalling en genieten volop van onze dochters!

Marieke Smit Geplaatst op: 20-12-2013
Onze tweede dochter is geboren, dus jullie werk zit er (voor nu in ieder geval) op. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de warme en professionele begeleiding en in het bijzonder Astrid bedanken voor een ontzettend mooie bevalling! Je voelde de gewenste sfeer goed aan, je zag aan me wat ik wanneer nodig had en het afsluitend gesprek een week later maakte deze bijzondere 'reis' helemaal af. De bevalling was alles en meer waar ik op hoopte. Liefs Marieke & Cato en natuurlijk Iwan en Malu.

Maaike Steur Geplaatst op: 07-12-2013
We hebben een hele fijne betrokken tijd gehad gedurende de zwangerschap van onze vierde dochter en mijn tweede zwangerschap. De bevalling heb ik echt samen met Marije gedaan; eerst thuis en op het laatst in het ziekenhuis. Ze heeft me professioneel en persoonlijk ondersteund op basis van mijn geboorteplan. Ik wens iedereen een soortgelijk zwangerschaps en bevallingsproces toe met de vier dames . van Monterferland Wehl. Heel veel geluk. Ik ga ze nog missen!

linda, barry, lars en noah abbenhuis Geplaatst op: 07-10-2013
Lieve marije, astrid, judith en corrina. Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap van noah! En marije bedankt voor de geweldige coaching tijdens de onverwachte thuisbevalling! Een bevalling om nooit meer te vergeten :) Groeten van ons allemaal

Elleke Gerritsen Geplaatst op: 30-09-2013
Lieve Astrid, Judith, Corinna en Marije. Wij willen jullie wederom heel hartelijk danken voor de supergoede begeleiding van onze laatste zwangerschap. Wat was het toch weer prettig om altijd serieus genomen te worden en we het gevoel hadden dat we altijd bij jullie terecht konden. Dank voor alle goede zorgen!!!!!! Groetjes Ralf, Elleke, Diede & Fedde

Remco, Maria en Mila Geplaatst op: 05-09-2013
Lieve Astrid, Marije, Corinna en Judith, Graag willen wij jullie bedanken voor de goede begeleiding die jullie ons tijdens de zwangerschap hebben gegeven. Helaas moest de bevalling aan de gynacoloog overgedragen worden. Toch bedankt voor de goede zorgen voor en na de bevalling. Groetjes Remco, Maria en Mila Ficke

Fam. Hubers Geplaatst op: 14-08-2013
Hallo Judith en Astrid, het is een beetje aan de late kant maar we willen jullie nog heel erg bedanken voor de begeleiding tijdens de zwangerschap van Vayen. Helaas weer zonder jullie in het ziekenhuis moeten bevallen maar de controles waren erg geruststellend gelukkig! Groetjes Ramon, Miranda, Jaylin en Vayen

Erica Starink Geplaatst op: 30-07-2013
Lieve dames, in het begin van de zwangerschap had ik om en om controles bij jullie en de gynaecoloog ivm eerdere vroeggeboorte. Ik zag dat altijd als naar het ziekenhuis voor het medische en naar jullie voor het menselijke. Vanaf 28 weken had de gyn zoveel vertrouwen dat ik weer volledig naar jullie mocht. Toen met 36 weken mijn vliezen braken en ik belde, nam Judith gelijk al mijn spanning weg. Dit zou een bevalling worden waar ik met een goed gevoel op terug zou kijken en oh wat had ze gelijk. Ze heeft ons super begeleid tot het moment dat ze ons over moest dragen en ook daarna was ze er voor ons. Ik kijk met een goed gevoel terug, iets wat ik bij mijn eerste nooit heb kunnen doen. Dank jullie wel voor alle goede zorgen!

Jessica Ebben Geplaatst op: 05-07-2013
Hallo dames van de verloskundige praktijk. Ik wil jullie via deze weg heel erg bedanken voor de goede begeleiding van mijn 2e zwangerschap. Ook bij mijn eerste zwangerschap ben ik erg goed begeleid door jullie. Als wij ooit een 3e kindje mogen krijgen zal ik dan ook zeker niet twijfelen om weer de begeleiding van jullie te willen hebben. Mijn 1e kindje is in het ziekenhuis geboren maar mijn 2e kindje is vrijdag 28-06-2013 thuis geboren met hulp van Marije. Zo fijn dat ze door de telefoon heen (mij op de achtergrond hoorde puffen) kon inschatten dat ze niet eerst nog even de stagaire op kon gaan halen. Ze moest direct naar mij toe. 6.40 gebeld dat mijn vliezen waren gebroken, 7.00 was ze bij ons en 7.24 had ik mijn zoontje Maik al op mijn buik liggen. Door het snelle handelen van Marije zijn wij gelukkig niet alleen bevallen. Dus in het bijzonder wil ik Marije even bedanken. Groetjes en veel liefs Dennis, Jessica, Daan en Maik Wie weet tot weerziens!!

Lotte Wijnands Geplaatst op: 10-06-2013
Lieve allemaal, We willen jullie graag nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding die wij gehad hebben. Helaas was mijn zwangerschap niet zonder hindernissen. Mede door jullie vakkundige begeleiding, het tijdig doorverwijzen is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Wij hebben jullie persoonlijke en toch professionele begeleiding echt als heel prettig ervaren. Nogmaals heel erg bedankt! Liefs Rick, Lotte en Loek!

bernedien van bindsbergen Geplaatst op: 03-06-2013
hallo lieve mensen, op 22 mei ben ik bevallen van onze zoon jan, alles gaat helemaal goed en we genieten enorm van onze kleine man, wij willen jullie allemaal bedanken voor de afgelopen maanden, elke controlle elke echo was elke keer weer een heel prettige en fijne ervaring, dit mede door jullie vakkundigheid en vriendelijkheid!!! super bedankt voor alle goede zorgen en tot ziens!!! liefs jan en bernedien

Femke Menting Geplaatst op: 01-06-2013
Lieve Judith, Astrid, Marije & stagiaire Anniek, We willen jullie bedanken voor de ontzettend goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en tijdens de bevalling die onverwachts toch zomaar thuis mocht zijn! Na een niet makkelijke zwangerschap met veel pijn kunnen we wel terug kijken op een fijne bevalling en vanaf vrijwel direct na de bevalling was ik hersteld van alle pijnklachten! Stagiaire Anniek, heel erg bedankt nog eens voor het kundige begeleiden tijdens de bevalling en Judith, Astrid en Marije bedankt voor het goede begeleiden tijdens de zwangerschap. Astrid, jammer dat we je niet meer bij 1 van de nacontroles gezien hebben, want we hadden ook graag jou onze dochter geshowed, waar we apetrots op zijn! Ze doet het geweldig en is heerlijk relaxed. Bedankt! Groetjes Sebastiaan, Femke, Jelt & Vienne

familie Jongkind Geplaatst op: 09-05-2013
Hoi lieve dames! Wij zijn vorige week bevallen van onze heerlijke zoon Yves. De begeleiding die jullie ons geven hebben was fantastisch. Altijd vriendelijk en zorgzaam. Ook stagaire Aniek is tijdens de thuisbevalling een enorme steun geweest. Bedankt daarvoor! Liefs M&M en Yves

Peter, Sanne en Juline Geplaatst op: 02-05-2013
Lieve Astrid, Judith, Corinna en Marije, Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap van onze kleine meid! We vonden het altijd erg leuk om bij een van jullie langs te komen, en bij een volgende zwangerschap zien jullie ons dan ook zeker weer terug! Liefs Peter, Sanne en Juline

Esther Derksen Geplaatst op: 18-04-2013
Hoi allemaal, Bijna 3 jaar terug kwamen we voor het eerst in jullie praktijk. Inmiddels hebben we 2 kinderen en is ons gezin compleet. We kijken terug op een fijne begeleiding tijdens de zwangerschappen. En Astrid heeft ons tijdens de laatste zwangerschap fantastisch geholpen tijdens de laatste loodjes en tijdens de bevalling. We hebben er een prachtig meisje bij. Daarom zullen we jullie nooit vergeten. Bedankt voor alles! Groetjes Rik, Esther, Noud en Pien Derksen.

Muril, Pieter Jan en Abe Geplaatst op: 18-03-2013
Lieve Judith, Astrid, Corinna en Marije, Vier hele verschillende en leuke karakters, maar wat jullie gemeen hebben is jullie zorgzaamheid, betrokkenheid en liefde voor het vak. Met een erg fijn gevoel zijn wij bij jullie onder controle geweest tijdens onze zwangerschap. Marije, jammer dat je uiteindelijk niet mijn volledige bevalling kon doen omdat de zorg over gedragen werd aan het ziekenhuis, maar we willen je bedanken voor je super steun de eerste uren! Ook aan nazorg ontbreekt het jullie niet, tijdens de kraamtijd zijn jullie een aantal keren bij ons geweest ter controle. Dames bedankt voor de goede zorgen! Groetjes Muriël, Pieter Jan en kleine Abe

Arjan, Karin, Ellen en Nicole Klein Obbink Geplaatst op: 22-02-2013
Hoi dames, We hebben genoten van jullie begeleiding. Het ging ook bij onze Jeroen weer super en snel. Dit zal wel de laatste keer geweest zijn. Bedankt voor alle super begeleiding en betrokkenheid. Misschien nog een keer tot ziens. Judith in ieder geval op de kermis in Azewijn denk ik. Groetjes Arjan, Karin, Ellen, Nicole en Jeroen.

Arne Geplaatst op: 13-02-2013
Hoi Judith, Astrid en Corinne, hierbij doe ik de groetjes namens mijn mama en papa. Ik wilde nog even zeggen dat ik het altijd reuze gezellig vond om weer bij jullie op bezoek te zijn. Mijn mama en papa vonden dat ook. De zorgzaamheid, betrokkenheid en punctualiteit gaven ons allemaal een zeer prettig en zeker gevoel. Bij een volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!! xje van Arne

Jan Willem, Jeanet en Levi Geplaatst op: 28-01-2013
Lieve Astrid, Judith en Corinna, We willen jullie bedanken voor de fijne tijd bij jullie tijdens onze zwangerschap, iedere controle was weer zo bijzonder! Astrid bedankt voor de geweldige begeleiding tijdens de bevalling! We genieten heerlijk van ons kleine mannetje! Groetjes, Jan Willem, Jeanet en Levi

fam leijser Geplaatst op: 28-12-2012
Lieve, Judith, astrid, en corinne Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijden en na de zwangerschap. En astrid jij in het bezonder voor je geweldige steun en super begeleiding van de geboorte van onze dochter VANITY. Groetjes Fam Leijser

Manon Rozijn Geplaatst op: 20-12-2012
Hoi Judith, Astrid en Corinne, Nog heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en het kraambed. En Corinne in het bijzonder bedankt voor de geweldige steun tijdens de bevalling. Het gaat heel goed met onze kleine man. Groetjes, Carlo, Manon en Youri.

Fam. Goossens Geplaatst op: 06-12-2012
Lieve Judith, Astrid, Corinna en Kyra, Heel erg bedankt voor de fijne, warme en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap en kraamtijd van onze dochter Anne. Groeten van Johnny, Linda, Koen en Anne Goossens

Juliette,Herman en Nikki Geplaatst op: 29-11-2012
Dag lieve dames,we willen jullie bedanken voor de goede zorg en super begeleiding! groeten,Herman,Juliette en Nikki uit Wehl

Raymond&Bianca, Daan en Sanne Beursken Geplaatst op: 26-11-2012
Astrid,Judith,Corinna. Wij willen jullie bedanken voor de fijne begeleiding van onze zwangerschap van Sanne. En Corrina bedankt voor de super begeleiding van de bevalling, je hebt ons er goed door heen geloodst! En het ging allemaal super snel. Liefs Raymond, Bianca, Daan en Sanne Beursken

Koen, Marlies en Teun Geplaatst op: 17-09-2012
Heel erg dankbaar zijn we met de goede zorgen van de Verloskundigenpraktijk Montferland/Wehl. 2 september werd onze zoon Teun geboren en dit is zeer goed begeleid door Astrid.... Heel erg bedankt voor alles!! Liefs Familie Steffanie

Femke Vreman Geplaatst op: 13-09-2012
Graag willen wij jullie, en in het bijzonder Astrid, bedanken voor de fijne, persoonlijke en hartelijke begeleiding! Liefs, Bjorn, Femke, Juulle en Marit

Robin, Dorothe en Sander Jansen Geplaatst op: 03-09-2012
Hoi Judith, Astrid en Corinna bedankt voor jullie goede begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling. Groetjes en een dikke knuffel van Chantal.

Monique Soer Geplaatst op: 21-08-2012
Op ons geboortekaartje staat: Alles is liefde!!!! Toepasselijk voor ons gezin en de geboorte van Suze, maar ook zeker op jullie van toepassing!!!! Wij hebben jullie allemaal als een warme deken ervaren... Betrokken, open en duidelijk en ook al voelde ik me wel eens onzeker, jullie waren allemaal een luisterend oor!!! Wij kunnen alleen maar zeggen: Bedankt voor de fijne tijd!!!! Liefs Bart, Monique, Jikke en Suze.

Ismail, Marina, Diner en Eliz Geplaatst op: 15-08-2012
Hallo Dames, Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding en zorg tijdens de zwangerschap. En voor Corrina de super begeleiding tijdens de bevalling! Super dank. We zijn heel dankbaar en trots op onze kinderen en dat dankzij jullie hulp. Veel groetjes van de Fam. Kökkü.

Emiel, Marieke, Jens en Mats Geplaatst op: 03-08-2012
Hoi Astrid, Judith en Corinna, wij willen jullie heel erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens onze zwangerschap. Het was een hele zware zwangerschap en ik mocht, ondanks dat ik door gynaecologie overgenomen werd, toch nog bij jullie op bezoek komen of jullie kwamen bij mij thuis. Dat heeft mij zo goed gedaan. Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen rondom mij, maar ook van Mats!!! Liefs en een dikke knuffel van ons viertjes: Emiel, Marieke, Jens en Mats

Miranda Giezen Geplaatst op: 18-07-2012
Hallo Astrid, Judith en Corinna. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne begeleiding tijdens onze zwangerschap! Het was een super tijd en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen! We zouden de bezoekjes om de 3 á 4 weken nog gaan missen haha! Helaas kon Astrid de bevalling niet begeleiden, omdat onze zoon 4 weken eerder de wereld wilde verkennen :)! Wij hebben de goede zorgen, adviezen, tips en de betrokkenheid als zeer prettig ervaren! Onze Tim is nu alweer 8 weken oud en hij doet het super goed! Nogmaals bedankt en mochten wij in de toekomst hopelijk een tweede kindje verwachten dan zien jullie ons zeker nog eens! Liefs Rob, Miranda en Tim Giezen

Natasja en Wilco Geplaatst op: 11-07-2012
Hallo, Jullie drietjes bij elkaar! Wij willen jullie bedanen voor de goede begeleiding van onze zangerschap! We hebben altijd het gevoel gehad van betrokkenheid en zeker het gevoel van onbezorgdheid gegeven, door de duidelijkheid die er gegeven werd...En vooral de passie en de gedrevenheid van het vak laten zien...En de liefde voor alle baby's! Heel veel liefs Wilco, Natasja, Mayk en Femke

Rick, Melanie & Liv Geplaatst op: 10-07-2012
Hallo Astrid,Corine,Judith. Hartelijk dank voor de goede zorgen van jullie. Groetjes, Melanie, Rick en ons meisje Liv alweer 2 weekjes

Jantien Spanbroek-Somsen Geplaatst op: 01-07-2012
Lieve Astrid, Judith en Corinna Wij willen jullie heel erg bedanken weer voor de fijne begelijding. Judith, heel fijn dat je bij de bevalling nog terug bent gekomen naar het ziekenhuis! Dit vonden we echt super! Vooral omdat de bevalling iets anders liep dan gedacht. We zullen jullie gaan missen! Groetjes Freek, Jantien, Guusje en Pim Spanbroek

Peter en Tineke Geplaatst op: 25-06-2012
Hallo Judith, Corinna en Astrid. We willen jullie bedanken voor de fijne bezoekjes aan jullie praktijk. Jammer dat jullie voor de tweede keer niet bij mijn bevalling konden zijn, was wel leuk geweest. Jullie zijn toppers en hebben ons altijd een goed gevoel gegeven! Zoveel bezoekjes en dan is het ineens voorbij, wij gaan jullie zelfs een beetje missen. Groetjes Peter, Tineke en Dirk

Lactatiekundigenpraktijkmama Geplaatst op: 23-06-2012
Hallo dames, wij willen jullie laten weten dat we erg enthousiast zijn over het feit dat wij vanaf december bij jullie voorlichting te gaan geven voor as ouders over het geven van borstvoeding! Groeten Marlinda en Marlies www.lactatiekundigenpraktijkmama.nl

Helga vd Meent Geplaatst op: 20-06-2012
Hallo Judith, Astrid en Corinne. Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en Astrid bij de bevalling. Ondanks een super snelle bevalling, doet Luna het erg goed! Onze dank daar voor! Liefs, Sebastiaan-Helga & Luna-Dewi

Familie Ribbers Wehl Geplaatst op: 19-06-2012
Astrid, Corinna en Judith! Gek dat de tijd dat ik bij jullie liep alweer voorbij is, nu hebben we ons heerlijke kleine mannetje in de armen en is hij alweer 1 maand oud! Hij doet het super! De begeleiding was super en lekker huiselijk geen nummer gevoel! Judith met stagiaire Miranda hebben de bevalling in het ziekenhuis super bijgestaan en konden mij geruststellen dat alles goed was met Duke! Dikke pluim ook voor Miranda die haar laatste stage dag (nacht) in het ziekenhuis bleef! Astrid ik zie jou nog met de nacontrole de anderen ook super bedankt! Liefs Jorg, Kim, Dyem en Duke!

Bianca Vermeulen Geplaatst op: 07-06-2012
Met 31 weken ben ik overgestapt naar de praktijk... Ow, wat had ik dat veel eerder moeten doen zeg! Ik heb ze in die laatste periode van mijn zwangerschap alledrie een keer gehad en zelfs bij mijn bevalling had ik zowel Astrid als Judith. Ze zijn daar zo op elkaar ingespeeld dat je heel niet in de gaten hebt dat je met meerdere mensen te maken hebt. Ook de enthousiasme onderling is heerlijk. Astrid is mijn bevalling begonnen en Judith geëindigd, maar het wel onderling even op de hoogte brengen van de gang van zaken en van de afloop! Wat een enthousiasme! Mocht ik nog een keer zwanger raken, dan is de keuze voor mij makkelijk waar ik naartoe ga!

natascha frohlich Geplaatst op: 28-05-2012
hallo dames, hartelijk bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid bij beide zwangerschappen. Groetjes Natascha, Jayden en Julian

Tommy Shanna Dani Geplaatst op: 21-05-2012
Super bedankt voor de fijne begeleiding! Jullie zijn toppers!!

Jet Tebes Geplaatst op: 12-05-2012
Toen ik net zwanger was las ik in het gastenboek dat jullie waren geboren om dit werk te doen. Dat bracht mij er mede toe voor jullie te kiezen. Zoals jullie weten zag ik als een berg op tegen de zwangerschap en was ik verschrikkelijk bang voor de bevalling, maar dankzij jullie geweldige hulp en professionele begeleiding heb ik kunnen genieten en is alles heel fijn verlopen! liefs van Jet, kleine Koen en natuurlijk ook Robbin.

Barry & Marga Geplaatst op: 27-02-2012
Hai Astrid, Judith en Corinne, hierbij willen wij jullie nog even bedanken voor de fijne begeleiding, adviezen en steun tijdens de zwangerschap en de geboorte van Noud! Het is zo'n bijzondere periode om alles te ervaren en daar dragen jullie zeker een héél positief steentje aan bij. Noud doet het super en is een heerlijk manneke .. wat willen we nog meer!! Groetjes Barry, Marga & Noud

Karlijn Geerlings - van Wijck Geplaatst op: 25-02-2012
Dag Judith, Astrid en Corinna, Bedankt voor jullie super begeleiding tijdens mijn zwangerschap(en) en Astrid bedankt voor je geweldige begeleiding bij de bevalling! Jullie zijn een topteam met zijn 3-en! Liefs Karlijn, Maurice, Luka, Indy en Vigo!

Chantal Geplaatst op: 07-02-2012
Hoi Astrid, Judith en Corinna, inmiddels is onze dochter Lieke alweer 8 weken en het gaat heel goed met haar. Via het gastenboek willen we jullie nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding! Groetjes Mark, Chantal en Lieke

susanne Geert en lena Geplaatst op: 27-01-2012
wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd! het was een pittige bevalling maar ons meisje doet het echt super goed! we komen nog op nacontrole met lena. nogmaals bedankt voor jullie super begeleiding! Geert Römer, susanne en Lena

Annemarie Bodt Geplaatst op: 24-01-2012
Hallo Astrid,Judith en Corina, Wij zijn op 5 januari 2012 de troste ouders geworden van onze Lukas via een geplande keizersnee. Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap en de kraamtijd en ook nadien. Het is een geruststellend idee dat we jullie altijd kunnen bellen en dat jullie dan klaar staan met advies of langskomen. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens..... Groetjes Annemarie,Wolter en Lukas

Marc, Tamara en Isa Baakman Geplaatst op: 09-01-2012
Hoi Judith, Astrid en Corinna, Wij willen even langs deze weg jullie bedanken voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschap! Helaas is het niet gelukt om thuis te bevallen, maar jullie komen deze week nog een aantal keren op bezoek, zodat jullie onze prachtige dochter kunnen bewonderen! Bedankt voor alle goede zorgen! Jullie zijn toppers. Groetjes Marc, Tamara en Isa Baakman

Rianne Coobs Geplaatst op: 22-12-2011
Hallo dames, bij deze wilden we jullie nog even laten weten dat we met een prettig gevoel terugkijken op jullie begeleiding tijdens onze zwangerschap! We zijn nu lekker aan het genieten van ons gezinnetje en wie weet tot ooit! Lieve groetjes vanuit Doetinchem: Rik, Rianne, Tess en Lot

Sabine van Maanen Geplaatst op: 19-12-2011
Hoi Astrid, Judith en Corrina, bedankt voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte van Lynn. Succes verder met jullie praktijk. Groetjes, Michel, Sabine en Lynn

Sabine van Maanen - Jansen Geplaatst op: 27-11-2011
Hallo Astrid, Judith en Corinna, Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen en de fijne begeleiding tijdens de bevalling. Jullie persoonlijke betrokkenheid hebben wij zeer gewaardeerd. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen. Groetjes, Michel, Sabine en Lynn

Kimbre, Wouter en Elin Geplaatst op: 24-11-2011
Lieve Judith, Astrid en Corinna, Onze kleine meid is inmiddels alweer 3 weken oud en het gaat geweldig! Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en begeleiding. Mede hierdoor hebben wij een zorgeloze zwangerschap gehad en zijn we nu de trotse en gelukkige ouders van een prachtig meisje! Nogmaals dank!

judith snelder Geplaatst op: 13-10-2011
uitproberen

Simone, William en Lenn Geplaatst op: 11-10-2011
Hallo Judith en Astrid, dank jullie wel voor de goede zorgen en begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Het was helemaal super!!! ga zo door. groetjes Simone & William en een dikke kus van Lenn!

Freddy, Eveline, Fem en Tibbe Geplaatst op: 15-09-2011
Hoi Judith, Astrid en Corrina bedankt voor jullie goeie zorgen in onze zwangerschap met onze bevalling en in onze kraamtijd. Jullie zijn een geweldig goed team!!

Bas, Sepp en Martine Geplaatst op: 06-09-2011
Astrid, Judith, Corinna: bedankt voor jullie goede en betrokken begeleiding tijdens de zwangerschap en de geboorte van Sepp! Bas, Sepp en Martine

Raymond, Colin en Corine Geplaatst op: 05-08-2011
Hoi Judith en Astrid, Wij willen jullie nog even bedanken voor alle goede zorgen voor en na de bevalling van onze kleine man. We zijn erg blij geweest met jullie. En wie weet zien we elkaar nog eens.... Groeten Raymond, Corine en Colin

Eva Geplaatst op: 27-07-2011
Hoi Judith, Astrid en Corrina. We willen jullie ontzettend bedanken voor de lieve zorgen tijdens de zwangerschap en de bevalling.Het was weer een snelle bevalling, zoals bij de eerste, waar we met een ontzettend goed en fijn gevoel op terug kijken. Jullie zijn toppers!! Met onze Sam gaat het super en hij doet het ontzettend goed. We zien mekaar nog een keer tijdens de na-controle. Tot dan!

Hadassa Geplaatst op: 19-07-2011
Eindelijk even het gastenboek tekenen! Ontzettend bedankt voor alle lieve en goede zorgen. Wij vinden jullie geweldig! Er lopen een heleboel goede verloskundigen rond, maar bij jullie krijg ik het gevoel dat het daadwerkelijk jullie roeping is; alles met alle liefde. Prachtig om te zien en voel me absoluut bevoorrecht bij jullie ook deze zwangerschap te mogen hebben doorlopen! Zij genieten allemaal van ons lieve meisje/zusje! Ze is geweldig!

Jeroen, Sharon, Mick en Isis Geplaatst op: 09-07-2011
Lieve Judith en Astrid. Bedankt voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap. Groetjes, Jeroen, Sharon, Mick en Isis

norah geven Geplaatst op: 17-06-2011
hoi astrid en judith, ik wil jullie graag namens mijn papa en mama bedanken voor jullie goede zorg.helaas hebben we de bevalling niet samen kunnen doen omdat astrid er (gelukkig optijd) achter kwam dat ik te klein was ( mama is daar nog steeds heel blij mee dat je zo snel hebt gehandeld).tijdens de kraamtijd hoefde mama maar te bellen en je was er!helemaal top!inmiddels ben ik nu 3295 gram en 50 cm, dankzij mama's voeding.ook weer mede door goed advies van jullie kant!om een lang verhaal kort te maken; dank jullie wel voor alles.knuffeltje van Norah

poula, jelle, jurgen en noa Geplaatst op: 12-06-2011
Hai, Bedankt voor de mooie begeleiding tijdens de zwangerschap, helaas op het laatst toch in het ziekenhuis bevallen. En ook bedankt voor het luisterend oor tijdens en na de zwangerschap, bij jullie beiden erg op mijn gemak gevoeld. Heel veel succes met de praktijk, en ga vooral zo door. groetjes poula, jelle en een dikke knuffel van jurgen en noa

Marjolein Kruk Geplaatst op: 31-05-2011
Judith & Astrid, bedankt voor de korte maar fijne begeleiding. Bedankt voor jullie begrip en medeleven! Dankzij jullie heb ik fijne kraamtijd gehad zonder zorgen! Groetjes Marjolein

Jos, Maike, Silke en Tessa Geplaatst op: 29-05-2011
Hoi Judith en Astrid, bedankt voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd! Jammer dat Judith te laat was voor de bevalling, maar Jos heeft uitstekend werk geleverd! ;-)

Judith (stagiaire) Geplaatst op: 26-05-2011
Hallo Allemaal, mijn stage in verloskundigenpraktijk Montferland/Wehl zit er al weer op. Het is een hele fijne en leerzame tijd geweest, waarin ik ontzettend goed ben begeleid door Astrid en Judith. Ik heb er van genoten om aan een stukje van jullie zwangerschap, bevalling of kraambed te mogen deelnemen. Ik wens jullie al het goeds en mogelijk tot ziens;) Lieve groet Judith

Familie Benen Geplaatst op: 24-05-2011
Hallo Judith en Astrid en Judith (stagiaire), wij zijn op dit moment nog druk bezig om een ritme te vinden na alle veranderingen in ons leven...! En wanneer we denken hem gevonden te hebben veranderd er weer van alles. Maar wij weten zeker dat het allemaal goed komt! Bedankt voor jullie begeleiding en jullie betrokkenheid. Jammer genoeg moesten jullie de zorg op het 'moment supreme' overdragen aan jullie 'collega's' in Doetinchem maar wat jullie konden doen hebben we als erg prettig ervaren! Bedankt voor alles en succes met alle bevallingen de komende tijd. (Het is erg druk hoorden we) en misschien tot een volgende keer. Veel liefs Alfons en Marloes en een knuffel van Matthijs.

Rudi & Marille Dercksen Geplaatst op: 22-05-2011
Hoi Astrid en Judith,ontzettend bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze zwangerschap,tijdens de bevalling en de tijd erna.Ook Judith(stagaire)heel erg bedankt! Groetjes Rudi, Mariëlle, Bas en Niels

Ralf, Elleke en Diede Geplaatst op: 16-05-2011
Hoi Astrid en Judith! Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de hele goede zorgen tijdens de zwangerschap van Diede en de tijd erna!! Wij hopen dat we jullie in de toekomst nog eens zullen bezoeken!!!!! Groetjes Ralf, Elleke en Diede

jutta danny en jessie Geplaatst op: 19-04-2011
hoi astrid en judith hartstikke bedankt voor wat jullie hebben gedaan voor ons. astrid je hebt ons echt super geholpen met de bevalling. misschien tot ooit groetjes danny jutta en jessie

Thijs,Verona en Denise Geplaatst op: 06-04-2011
Hoi Judith en Astrid, Heel erg bedankt voor jullie super goede begeleiding tijdens de zwangerschap. We zijn erg tevreden over jullie goede en rustige uitleg. helaas konden jullie de bevalling niet doen maar alles is uiteindelijk toch nog goed gekomen. Groeten Thijs, Verona en Denise

Dorienne, Servaas, Yinthe en Fender Geplaatst op: 05-04-2011
Hoi Judith en Astrid! De begeleiding tijdens de zwangerschap was heel fijn! Enorm bedankt!! Succes met alles, zowel met de praktijk als prive! Jullie doen het geweldig. Groetjes Servaas, Yinthe, Fender en Dorienne

Sandor en Linda Geplaatst op: 27-03-2011
Hoi Judith en Astrid, jullie zijn een geweldig duo. Bedankt voor de prettige begeleiding. Jullie vullen elkaar heel goed aan! De manier waarop de jongens bij de zwangerschap betrokken werden was geweldig om te ervaren. Jop en Cas zijn dol op hun zusje! Groetjes van Sandor, Jop, Cas, Saar en Linda

Alco, Louise, Ruben Geplaatst op: 02-03-2011
Beste Judith en Astrid, Helaas konden jullie niet bij de bevalling zijn omdat ik op het laatste moment onder controle moest blijven bij de gynaecoloog. Ondanks dat wil ik jullie heel erg bedanken voor de goede zorg tijdens de zwangerschap en erna. Groetjes Alco, Louise en een dikke knuffel van Ruben

Sander, Larissa, Kyano en Talisha Geplaatst op: 27-02-2011
Hoi Astrid en Judith, Bij deze willen we jullie bedanken voor de goede zorgen vóór de bevalling, tijdens de bevalling, maar ook zeker na de bevalling! Mede door jullie hebben wij een prachtige dochter ter wereld gebracht!! Stagiaires ook jullie bedankt voor alle goede zorgen. Ga zo door meiden! Want jullie zijn de toekomst voor onze eigen kinderen!!! Liefs Sander, Larissa, Kyano en Talisha.

Sander, Larissa, Kyano en Talisha Geplaatst op: 24-02-2011
Hallo Astrid en Judith! Bedankt voor alle goede zorgen voor de bevalling, tijdens de bevalling, maar ook zeker na de bevalling!! Het kon niet beter!! Ook de stagiaires ook heel erg bedankt! Jullie zijn de toekomst voor de kinderen die nu geboren worden! Liefs Sander, Larissa, Kyano en Talisha.

Herman & Leontien Bulten Geplaatst op: 21-02-2011
Hallo Judith, op 7 januari heb je nog een extra echo bij ons gedaan in het Slingeland ziekenhuis vanwege mijn hoge bloeddruk. Je zei dat ons kindje er goed uitzag en vrij "grote" voeten had, weet je nog ? En jawel, op 13 januari werd onze prachtige dochter Chayenne geboren, ze had inderdaad vrij grote voeten ! Groetjes Herman, Leontien en Chayenne. PS.....ik hoop dat ik in de toekomst nog een broertje of zusje krijg ! Kus Chayenne.

Margreet Geplaatst op: 16-02-2011
Hoi Judith en Astrid, bedankt voor de fijne begeleiding tijdens zwangerschap en geboorte van Joep! Hopelijk tot een volgende keer ;-) Groetjes Joep, Vincent en Margreet

Manon Geplaatst op: 06-01-2011
Bedankt voor de leuke en goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg! Stijn roept nog steeds: wanneer gaan we nu weer (tja dat gaat niet gebeuren) en herkent de auto van Judith! Dank van Manon, Rik, Inge, Stijn en natuurlijk van Mart

Ren & Debbie Geplaatst op: 22-12-2010
Hallo Judith, Astrid, Maaike en Corinne. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het luisterend oor. Vooral Astrid heel erg bedankt dat je ons hebt gesteund tijdens de laatste lootjes. Groetjes en tot de na controle! René, Debbie en Jurre

Bert en Judith Geplaatst op: 13-12-2010
Ook wij willen jullie bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling van onze Nienke Tevens willen wij Astrid en Judith veel succes wensen in de gezamelijke praktijk. Groetjes Bert en Judith, Lynn, Nienke

Tamara Dellemann Geplaatst op: 10-12-2010
hallo judith & astrid Ik heb een fijne zwangerschap gehad met jullie begeleiding,bij elke afspraak me meestal op me gemak gevoelt.Vond het erg jammer dat jullie me niet tot me bevalling konden blijven begeleiden.in verband met hoge bloeddruk. bedankt voor de fijne begeleiding. en nog veel succes samen. groetje Tamara & Eugéne gabriël

Roberto en Peggy Geplaatst op: 08-12-2010
Judith, Astrid, Maaike en Corinne wij willen jullie allemaal bedanken voor de lieve en professionele begeleiding van onze zwangerschap, halve bevalling en de nacontroles! Wij hebben met jullie allemaal kennis gemaakt en bij iedereen hadden wij een goed gevoel, dit was voor ons erg fijn! Lieve groet van Roberto, Peggy, Cas*, Senna en Siep

Michelle en Francis Geplaatst op: 01-12-2010
Na de 20 weken echo van onze eerste wisten we al dat we bij een mogelijke tweede zwangerschap graag bij jou onder begeleiding zouden willen..en dat is gelukt!. Wat zijn we ontzettend blij met die keuze. Judith, Astrid, Maaike en Corinne, heel erg bedankt voor alle goede en vooral lieve zorgen. Met name Maaike wil ik heel erg bedanken voor een mooie herinnering aan mijn bevalling. Dankzij haar snelle en juiste inschatting was ik net op tijd in het ziekenhuis en heeft ze mij vanaf dat moment totdat Silke na al 18 minuten geboren werd gerustgesteld en ontzettend goed gecoached. Wat ik vooral zo fijn vond was dat het ons echt totaal niet uitmaakte wie de bevalling zou begeleiden en dat is een hele fijne geruststellende gedachte geweest. Groetjes van Francis, Michelle, Sepp & Silke.

Dion en Resy Geplaatst op: 15-11-2010
Hoi Judith, Wij willen jouw ontzettend bedanken voor de goede en fijne begeleiding. Wij konden altijd bij jouw terecht en je stelde ons elke keer weer gerust. Wij waarderen dit enorm. Judith je bent een topper!!Bij deze willen wij ook Astrid, maaike en Corinne ontzettend bedanken voor alles. Lieve groeten Dion, Resy, Aukje en Nienke

Marlies Geplaatst op: 12-11-2010
Hoi Judith, ik wil jou, Corinne, Astrid en Maaike bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Het was weer helemaal goed! We zien elkaar nog één keertje tijdens de nacontrole! Groetjes Ronnie, Marlies, Tijs, Rik en Suze

Fons en Ans Geplaatst op: 11-11-2010
Hoi Judith, Wij willen jouw,Astrid en Maaike bedanken voor de fijne begeleiding tijdens onze zwangerschap. Met Anne gaat het prima. Haar grote broer is enorm trots!

Aukje, Mark, Lotte en Thijs Geplaatst op: 13-10-2010
Hallo Judith, Wij willen je heel erg bedanken voor de begeleiding bij deze zwangerschap. Ook Astrid en Maaike willen wij enorm bedanken. Astrid voor haar kundigheid en steun tijdens de bevalling en Maaike voor de goede en lieve nazorg. Lieve Groetjes Aukje, Mark, Lotte en Thijs Reijmer

Mandy Venhorst Geplaatst op: 24-09-2010
Hoi Judith, nogmaals dank voor alle begeleiding tijdens m'n zwangerschap(pen). Zowel bij Evy als bij Mels heb ik je als een zeer kundig persoon ervaren, maar bovenal: een fijn mens! Ik denk niet dat we elkaar nog gaan zien, althans niet in de hoedanigheid van jij als zijnde mijn verloskundige, want met een zoon en een dochter vinden we ons gezinnetje wel compleet! Dank voor alles en het ga je goed!

judith Geplaatst op: 22-09-2010
Judith, bedankt voor je goede zorgen en het meedenken in bepaalde situaties, heel prettig ervaren.

Bjorn en Sabine Geplaatst op: 17-09-2010
Bedankt voor de begeleiding tijdens de zwangerschap en erna. speciale dank voor Maaike je hebt ons super goed geholpen! groetjes bjorn en sabine en natuurlijk van Amber

Arjan, Karin Ellen en Nicole Geplaatst op: 06-08-2010
Hoi Judith. Wij hebben de begeleiding van jullie als erg prettig ervaren. Bij zowel de zwangerschap van Ellen als de zwangerschap van Nicole. Groetjes Karin

Johnny en Linda Goossens Geplaatst op: 27-07-2010
Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bij de nacontrole in de kraamperiode. Onze zoon Koen doet het prima en ook met Linda gaat het ondanks haar vele bloedverlies weer goed.

Ismail en Marina Geplaatst op: 13-07-2010
Hallo Judith, wij zijn zeer gelukkig met onze zoon Dinçer. Dankzij jou, Astrid en zeker Maaike hebben wij van de zwangerschap genoten en is de bevalling van onze zoon de mooiste dag in ons leven geworden! Elke controle was het gezellig maar zeker duidelijk wat de informatie betrof. Speciaal een woord aan Maaike! Je bent mijn held! Nogmaals dank! Ismail, Marina en Dinçer.

danphy, stefan en finn Geplaatst op: 11-07-2010
Hoi Judith, bedankt voor de goede begeleidibeldenng tijdens de zwangerschap. Wij vinden ook de samenwerking met Astrid erg goed. Groeten Danphy en Stefan en natuurlijk ook van onze zoon Finn

Nicole, Renaldo en Jayden Geplaatst op: 26-06-2010
Hoi Judith, wij hebben een prettige zwangerschap achter de rug met een super begleiding. Jammer dat het uiteindelijk een keizersnede is geworden, maar alles is er niet minder mooi om. Bij een volgende zwangerschap komen we zeker weer bij jou. Bedankt voor de fijne tijd. Groetjes Renaldo, Nicole en Jayden

Hedwig en Jasper Geplaatst op: 26-06-2010
Hoi Judith. Helaas heb ik niet de hele zwangerschap en de bevalling bij jou kunnen doen, maar de eerste controles en de nacontroles heb ik als bijzonder fijn ervaren. Mocht er nog een volgende zwangerschap komen, ga ik zeker weer naar jou toe!

mandy,Alicia en Charlet hermsen Geplaatst op: 16-06-2010
hallo judith, We willen jullie nog bedanken voor alles. jammer dat je er weer niet bij moch zijn.

Annemiek Bus Geplaatst op: 18-05-2010
Hoi Judith. Inmiddels alweer 2 weken na de geboorte van onze zoon Thijs. Negen maanden bij jou voor controle geweest en dan is daar de bevalling en heeft Astrid dienst. Eigenlijk vond ik het ook wel weer grappig, omdat Astrid ook de bevalling van onze eerste heeft gedaan. Ik moet zeggen dat ik alle controles bij jou en de bevalling door Astrid als heel fijn heb ervaren. De maanden zijn voorbij gevlogen en nu genieten we van onze zoon. Super bedankt voor alles wat jij en Astrid voor ons hebben betekend. Groet Wout, Annemiek, Eva en Thijs Bus.

Nicky, Sandra, Lars en Tim Wicherink Geplaatst op: 28-04-2010
Hallo Judith, Hierbij willen wij je nogmaals bedanken voor de goede en leuke begeleiding tijdens onze zwangerschap. Helaas kon je niet bij de geboorte van Tim aanwezig zijn omdat hij is geboren middels een keizersnede. Nogmaals bedankt voor alles, lieve groetjes Nicky, Sandra, Lars en Tim

Peggy, Jean-Marc en Merle Bonne Geplaatst op: 30-03-2010
Hai Judith en Noortje, Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: onwijs bedankt voor jullie goede zorgen tijdens de geboorte van onze dochter Merle! Wat ons opviel was de rust tijdens de begeleiding van de geboorte en hebben dit zeer prettig gevonden!(ondanks dat we toch in het ziekenhuis waren!) Tijdens de controles gaf je ons altijd het gevoel dat onze zwangerschap de enige was die je onder je vleugels nam, ook weer die rust... Bedankt lieve dames voor alles!

Robin en Dorothe Jansen Geplaatst op: 15-03-2010
Judith bedankt voor alle goede zorgen. De begeleiding was super. Ook namens onze zoon Sander.

Anuska, Ivo en Floor Geplaatst op: 02-03-2010
Hallo Judith, Wij willen jullie hier nogmaals erg bedanken voor alle goede zorgen tijdens onze zwangerschap. Wij zijn aan niks te kort gekomen. De bevalling is door jouw collega gedaan, en die heeft het ook super gedaan. Wij zijn nu volop aan genieten van onze klein spruit. Heel erg bedankt, en bij de volgende zwangerschap zie je mij weer terug. Groetjes Anuska

Tamara, Ronny, Colin en Ryan Geplaatst op: 22-02-2010
Hallo Judith, helaas kon je niet bij onze bevalling zijn, maar wij waren heel blij met Maaike, die voor jou waarnam, zij heeft ons erg goed begeleid en gesteund tijdens de bevalling en de uren daarvoor, daar zijn we haar dankbaar voor !!! Wij vonden het altijd erg prettig en gezellig tijdens de controles, bedankt voor alle goede adviezen en steun tijdens de zwangerschap, groetjes van Tamara, Ronny, Colin en Ryan Jagers

johnsabine bas sanne tom teun Geplaatst op: 22-02-2010
Hoi Judith Graag willen we je nog bedankn voor de fijne begeleiding van de zwangerschap van teun. Ons ventje was er snel en doet t goed. bedankt voor je tips en gezelligheid, je bent super

danielle en jurgen Geplaatst op: 26-01-2010
Hallo Judith, wil je bedanken voor de fijne begeleiding tijdens me zwangerschap. Je ehbt de bevalling niet kunnen doen omdat ik ingeleid moest worden. Maar vond het erg fijn dat je nog 2 keer thuis kwam kijken hoe het ging met mij en wesley.En astrid ook. groeten jurgen en Danielle

Michael Huang Geplaatst op: 05-01-2010
MICHAEL GIGI TIGER MAYLYSSA Beste Judith,we bedanken U voor de geweldige begeleiding en de bevalling van ons dochter Maylyssa.Voor ons bent U de top en uiteraard Astrid voor de zorg tijdens Uw vakantie.Nogmaals hartelijk dank en dikke kus van Maylyssa.Tot over een maand. Groetjes,

Emiel, Marieke en Jens Geplaatst op: 05-01-2010
Hoi Judith, wij willen jou via deze weg heel erg bedanken voor de fijne contacten in onze zwangerschap. Helaas werd ik ingeleid en kon jij de bevalling niet doen. Toch kwam je nog 2x om de hoek kijken en dat vonden we geweldig. Je bent een super leuke verloskundige en wie weet zien we elkaar nog eens. Groetjes, Emiel en Marieke Dikke knuffel van Jens

Henri, Rachel en Justus Wenting Geplaatst op: 23-12-2009
Hallo Judith, hartelijk dank voor de prima begeleiding tijdens onze zwangerschap. Zoals je weet is het bij ons in een eerdere zwangerschap mis gegaan. Jij speelde hier heel netjes op in door regelmatig het hartje van Justus aan ons te laten horen en bijna maandelijks een echotje te maken. Jij nam hiermee de onzekerheid bij ons weg. Vriendelijk dank.

Helga, Michal, Lana, Sorsha & Thra Geplaatst op: 07-12-2009
Ha die Judith! zooo vreselijk jammer dat je niet aanwezig was bij de bevalling/geboorte van Thèra! Voor die paar minuten had je best je bed uit kunnen komen hoor :) Astrid en marieke waren ook super! heel hartelijk bedankt voor al jouw goede zorgen, begeleiding en je altijd enthousiaste aanwezigheid! de controles waren elke x weer een feest! heel veel succes met je praktijk en wie weet lopen we je nog eens tegen het lijf! Bedankt Judith! liefs,

Onorato,Angelique,Liviana En Loridana Geplaatst op: 04-12-2009
Lieve Judith,Wij willen jou heel erg bedanken voor de goede begeleiding van beide zwangerschappen.Ik vond het heel erg jammer dat je bij de 2e bevalling de zorg over moest dragen aan het ziekenhuis maar het was wel fijn dat je er in het begin wel bij was.De controles bij jou vond ik ontzettend fijn.Voelde me altijd op me gemak,je stelde ons altijd gerust als we wat onzeker waren,we konden altijd bellen of extra langskomen.Toen ik zwanger was van de 2e riep ik meteen dat ik jou weer als verloskundige wilde ook omdat je zo vrolijk en spontaan bent.Wat ik helemaal top vond was dat ondanks dat jij je niet helemaal goed voelde je toch bij ons de 20 weken echo deed!Ik heb nu alleen nog de na controle en daarna is het afgelopen dus wil je nogmaals heel heel erg bedanken voor alle hulp! Groetjes Fam.Ricci

Rick en Ilse Geplaatst op: 30-11-2009
Hoi Judith, Jammer dat je niet bij de geboorte van onze dochter Lynn was.. Lynn is in een weekend geboren toen Astrid dienst had. Alles is goed en naar tevredenheid verlopen. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Rick, Ilse en Lynn

Marjolein, Erik ,Ricardo, Djowie Geplaatst op: 28-11-2009
hallo Judith was weer een goede begeleiding tijdens de zwangerschap ook hoe je Ricardo en Erik erbij betrok wel heel jammer dat we in het ziekenhuis zijn bevallen maar bedankt voor de leuke en goede begeleiding met vriendelijke groeten en knuffels van Erik en Marjolein Ricardo en Djowie

Marjon en Chiel Geplaatst op: 24-11-2009
Beste Judith, Voor ons is het nu na de laatste controle echt afgelopen. Toch zullen we er niet over twijfelen om jou opnieuw als verloskundige te kiezen als we ooit weer zover zijn. Je bent zeer geroutineerd, professioneel en hartelijk. Mede door jou hebben we een superfijne zwangerschap gehad waarbij we iedere keer weer vol vertrouwen en vrolijk je praktijk verlieten. Je begeleiding tijdens de bevalling was fantastisch. Je beschikt over de capaciteit om de juiste keuzes op het juiste moment te maken en daarom kijken we ontzettend positief terug op de bevalling. Hiervoor zijn we je heel dankbaar. Warme groeten, Marjon, Chiel en Wende

bas, hedwig, isa en fenna Geplaatst op: 12-11-2009
hoi judith, bedankt voor de fijne begeleiding tijdens en na de zwangerschap. Jammer dat we in het ziekenhuis moesten bevallen. groetjes bas, hedwig, isa en fenna

Wilco, Kristel, Dani en Kaylee Geplaatst op: 30-10-2009
Hallo Judith, ontzettend bedankt voor je begeleiding tijdens en na de zwangerschap! We vonden het super dat je elke keer tijdens de controles en daarnaast de tijd voor ons nam! Super! Groetjes Wilco, Kristel, Dani en Kaylee

Vincent, Patty en Lars Geplaatst op: 29-10-2009
Hoi Judith, Bedankt voor alle goede zorgen! De controles heb ik altijd als prettig ervaren; en ook gezellig met mijn zusje Melanie die toen ook zwanger was. Ook de bevalling heb je súper begeleid. Lars is inmiddels alweer bijna 7 weken en as maandag hebben we de laatste controle. Nogmaals bedankt voor alles en hopenlijk tot ziens.. Groetjes Patty

danielle Geplaatst op: 20-10-2009
Beste Judith Tja een berichtje in je gastenboek? Ik geef wel mond op mond reclame! Want woon je in Didam of in Duitsland, Judith is grens verleggend hihi! Judith bedankt voor iedere ( extra) controle. En houd Maaike als inval en Astrid als collega! groeten van COr Danielle Gydo en Milo!

Theo, Melanie & Thim Geplaatst op: 19-10-2009
Hallo judith Heel erg bedankt voor de goede zorgen rondom onze zwangerschap. We vonden het erg prettig om bij jou op controle te komen. Je altijd de tijd voor ons, en met vragen komen we altijd bij je terecht. Ik heb dit als zeer prettig ervaren Ook vondt ik (Melanie) het erg leuk dat ik samen met mijn zus (patty, die toen ook zwanger was) bij jou op spreek uur kon komen. Nogmaals erg bedankt. Groetjes Theo, Melanie en Thim Scheerder

Rolf en Melanie Geplaatst op: 14-10-2009
Hoi Judith, Helaas kon je er bij de geboorte van onze dochter Sam niet bij zijn, omdat je op vakantie was. Maaike heeft ons toen begeleid en ook de bevalling gedaan. Echt een super meid! Ze heeft het echt goed gedaan!!! Bedankt voor alles en wie weet in de toekomst nog een keer.... Veel liefs van Rolf, Melanie, Noah en Sam

Marleen Micha en Daan Geplaatst op: 09-10-2009
Hallo Judith en Chemene, Nogmaals bedankt voor de fijne hulp en de goede zorgen, Groetjes, Marleen Micha en Daan

Jeroen, Cindy, Stijn en Nikki Geplaatst op: 30-09-2009
Hoi Judith, Bij deze willen we jou en Chemene erg bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap van Nikki. Als we onzeker waren deed je niet moeilijk om even te kijken dmv een echo. Ook toen er uit de 36 wkn echo naar voren kwam dat onze kleine meid 1 niertje vergroot heeft ondernam je gelijk actie. Super! We zijn nu met haar onder behandeling in het zh. 1e onderzoek heeft ze al achter de rug, maandag de 2e.En dat jij en Chemene de bevalling ook nog hebben gedaan was helemaal leuk. Het ging supersnel maar jullie hebben me er goed doorheen geloosd. Nogmaals bedankt voor alles!! Groetjes Jeroen en Cindy Messing en een dikke knuffel van Stijn en Nikki.

Leslie en Kelvin Geplaatst op: 29-09-2009
Hallo Judith, We willen je nogmaals bedanken voor je fijne en goede begeleiding tijdens de zwangerschap van onze geweldige dochter Coco. Door de rust die je uitstraalt en je betrokkenheid hebben we het als zeer prettig ervaren om door jou begeleidt te zijn. Heel veel groeten van Leslie Kelvin en Coco

Raymond en Elsbeth Geplaatst op: 13-09-2009
Hai Judith en Maaike. We willen jou, Judith enorm bedanken voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap. Ik vond het fijn dat je altijd naar mijn verhaal wilde luisteren en me geruststelde. En ook willen we Maaike heel erg bedanken voor de goede begeleiding tijdens de bevalling. Haar rust en daadkracht maakte het voor mij een goede ervaring. Wie weet toch nog een derde... Groeten, Raymond en Elsbeth

monique brinkhuis Geplaatst op: 14-08-2009
hoi judith, ik wil je nogmaals bedanken , voor de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling, gr monique en anouk

Familie Vos Geplaatst op: 30-07-2009
Hoi Judith, hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de goede en leuke begeleiding tijdens onze zwangerschap en de bevallingsperiode. Wij hebben je zorgzaamheid en begeleiding erg gewaardeerd. Ga vooral zo door. Groeten Rudie, Cindy, Meike en Eline Vos.

Alex en Wendy Geplaatst op: 11-07-2009
Hoi Judith, We willen je nog een keertje bedanken voor de fijne begeleiding tijdens onze zwangerschap. Ik heb me altijd erg op mijn gemak gevoeld bij jou. "Bellen mag altijd," zei je. Ik deed dat veel te weinig, maar het geeft je wel een fijn gevoel. Ook na de bevalling had je nog alle tijd voor ons, over hoe het met mij en ons kleine mannetje ging. Inmiddels gaat het beter met hem, ik heb nog effe wat tijd nodig, maar komt vast goed. Bedankt voor alles en mocht er ooit een vierde komen weet ik je te vinden.....Groetjes Fam. Huygen.

Boudewijn en Inek Geplaatst op: 19-06-2009
Lieve Judith, Wat een ontzettend mooie site!!! We willen je via deze weg ook nogmaals heel erg bedanken (en Margot natuurlijk ook) voor de ontzettend fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. We hebben het als heel fijn ervaren en ik vind het echt jammer dat ik tijdens mijn eerste zwangerschap niet bij jou ben geweest, want ik weet zeker dat die hele zwangerschap (en met name de bevalling) veel fijner was verlopen... Ook vonden we het super hoe je Selina ook overal ontzettend goed bij betrokken hebt. Zij vond dat ook erg leuk. Echt superbedankt!!!! Veel liefs, Boudewijn, Ineke, Selina en Noa

Femke de Kort Geplaatst op: 12-05-2009
Hoi Judith, Ik was even aan het spieken op je site! Het resultaat blijft leuk. We zouden nog contact houden, maar waarschijnlijk hebben we het beide erg druk! Gaat alles goed? Ik ben druk aan het werk in Hoogerheide en in Geldermalsen. Groetjes Femke (oud-stagiare)

Miranda Lammers Geplaatst op: 02-03-2009
De praktijk in sheerenberg is een gezellige en mooie ingerichte praktijk,ik heb me er altijd erg op mijn gemak gevoeld daarom ben ik bij allebei mn zwangerschappen bij judith terug gekomen. Ze geeft je een gevoel van vertrouwen en zekerheid en bij onrust mocht ik altijd bellen,ook staat er een echo apparaat wat een veilig gevoel geeft als je erg ongerust bent over je kindje dan kan er ter plekke een echo gemaakt worden en hoef je niet eerst weer te wachten tot je in het ziekenhuis terecht kon. Helaas zijn voor mij de controles nu echt voorbij want ik heb mn 3 droomwondertjes al gekregen en ons gezin is compleet zo,maar wil iedereen aanraden om lekker bij judith op controle te komen want je gaat je er zeker thuis voelen,en het gewoon stiekem jammer vinden als het weer voorbij is miranda lammers)

Judith Jansen Geplaatst op: 16-02-2009
Hallo Judith, Wij willen jou en Maaike nogmaals bedanken voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap en natuurlijk tijdens de bevalling. Mocht er ooit een tweede komen, dan komen we zeker weer bij jou terecht. Heel veel succes met je praktijk. Groetjes Bert en Judith, Lynn

Naomi Geplaatst op: 02-02-2009
He Judith Nou ik heb je site bekeken en deze ziet er erg profesioneel uit!! Knap gedaan. Erg duidelijk allemaal. Groetjes Naomi

Carla te Vaanholt Geplaatst op: 19-01-2009
Hoi Judith, Was benieuwd of je al een mooie site had gemaakt, en tada! Ziet er echt super mooi uit, rustig maar ook gezellig. Succes met je, nu weer, solopraktijk! Groetjes, Carla te Vaanholt (ex-stagaire uit Groningen)

Wendy van Dulmen Geplaatst op: 15-01-2009
Het is een mooie site met veel uitgebreide informatie. Volgens mij moet je op vrijwel alle vragen hier een antwoord kunnen vinden. Groetjes, Wendy

Liesbeth Geplaatst op: 04-01-2009
Volledig, lief, smaakvol en helemaal Judith..... Echt een super mooie website !! Wij wensen je héél veel succes en mooie geluksmomenten met je praktijk !!!!! Liefs Dieter,Liesbeth_Guus,Sofie xx p.s. Wat zit je haar ontzettend leuk op de foto.....

Judith Geplaatst op: 30-12-2008
Wij zijn benieuwd naar je mening. Laat daarom hier je bericht achter.