Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl Volg ons op Twitter
Home : Contact
 
Diensttelefoon: Op het moment dat je ons direct nodig hebt bel je op: 06-20431865 bij geen gehoor en alleen in geval van spoed zijn we op te piepen op: 06-65021262 dan kun je je eigen nummer intoetsen en afsluiten met een #. Je wordt binnen 5 minuten teruggebeld.
   
Geen spoed:

telefonisch spreekuur: 06-23393218 bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.30 - 9.00 uur Indien de verloskundige niet aanwezig is tijdens het telefonisch spreekuur kun je een berichtje achterlaten en dan wordt je in principe die zelfde dag nog terug gebeld.

Voor niet dringende vragen kan er ook een mailtje gestuurd worden naar: info@verloskundigen-mw.nl. Wij proberen iedere dag de mail te lezen en te beantwoorden.

   
Je kunt ons ook volgen op twitter: www.twitter.com/verlos_mw

Er zijn drie spreekuur locaties:

- Panhuis 52 6941BZ te Didam in het Gezondheidscentrum: zwangeren- en echospreekuur donderdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend.

- Kruisstukweg 3A 7031JD te Wehl: zwangeren- en echospreekuur op maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagvond en donderdagmiddag

- Emmerikseweg 2 7041AW te 's-Heerenberg: zwangeren en echospreekuur maandagochtend, dinsdagochtend, dinsdagavond, donderdag ochtend en vrijdagochtend of middag.

Alle spreekuren zijn op afspraak.

Tijdens alle spreekuren staat er een echo-apparaat aan zodat we eventjes naar de baby kunnen kijken.