Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl Volg ons op Twitter
Extra's : App's
 

ZwApp - betrouwbare informatie over je zwangerschap
De ZwApp is gratis te downloaden in de App store (iOS) en via de Google Play Store (Android). Hij is ontwikkeld van het VSV de Slinge, het samenwerkingsverband van zorgverleners rondom geboortezorg in onze regio.
In de app is betrouwbare informatie te vinden over zowel de zwangerschap, de bevalling als de kraamtijd en pasgeboren baby. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld door de professionals en zonder reclame. Gedurende de hele zwangerschap en in de kraamtijd krijgt een zwangere die de app download en haar profiel invult, iedere week berichten; gedoseerde informatie die betrekking heeft op de persoonlijke situatie van de zwangere in die week. Via de bibliotheek kan alle informatie op ieder moment worden geraadpleegd. Daarnaast kan de zwangere een persoonlijk dagboekje bijhouden, gewicht en bloeddruk-metingen invoeren en een koppeling met de agenda maken om afspraken bij te houden. Bovendien zijn er leuke functionaliteiten zoals het opnemen van de harttonen van de baby tijdens de controle bij de verloskundige of gynaecoloog.Orfeus App
http://www.orfeus.nl/producten/orfeus-app-voor-zwangeren/
Met de Orfeus App heb je toegang tot je eigen dossier, je kunt dus snel je bloeduitslagen en controles zien en je hebt je gegevens altijd bij je.
Ook echobeelden kun je inzien met deze app. Hij kost 1,80 €.

Andere Apps
Het is de moeite waard om naar andere apps te zoeken, zoals een weeentimer of een Borstvoedingsapp, bijvoorbeeld van Medela.